+35
°
C
High:+41
Low:+23
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
ΑρχικήΚοινωνίαΑθλητικάΤουρνουά Αντισφαίρισης ARIDAIA CUP 2023 - Συνέντευξη Τύπου

Τουρνουά Αντισφαίρισης ARIDAIA CUP 2023 – Συνέντευξη Τύπου

Δημοσιευτηκε στις

spot_img
spot_img

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο όμιλος αντισφαίρισης Αριδαίας ενόψει της διοργάνωσης Aridaia Cup που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι και τις 20 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ομίλου που εδρεύουν στην Πιπεριά Αριδαίας. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πέτρος Τσαρκιάς εκπροσωπώντας τον σύλλογο και έχοντας στο πλευρό του τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, παραχώρησε συνέντευξη τύπου απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe για αγόρια και κορίτσια U16 θα διεξαχθεί για 11η χρονιά με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στους 105 δίνοντας τον απαραίτητο αθλητικό παλμό στην περιοχή μας η οποία με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους ομίλους αντισφαίρισης της χώρας. Με το πέρας του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και το πανελλαδικό πρωτάθλημα ‘Α κατηγορίας για ηλικίες 16-18.

Ο κος. Τσαρκιάς αναφερόμενος στο έργο του Ομίλου, μίλησε για την δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων καθώς πλέον ο πυρήνας του Ομίλου στην Πιπεριά έχει εμπλουτιστεί με τρία νέα γήπεδα ενώ παράλληλα τα πέντε παλαιότερα όντας ανακαινισμένα, παρέχουν στους αθλητές τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να απολαμβάνουν με ασφάλεια την εμπειρία του αθλήματος. Στο έργο του ομίλου συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία δύο γηπέδων στην παραποτάμια έκταση, η συντήρηση των δύο γηπέδων στην Αριδαία αλλά και το γήπεδο των Προμάχων. Ευχαριστώντας για την στήριξη την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την περιφέρεια έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Αλμωπίας κο. Μπάτση.

Ο κος. Μπάτσης λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε την εποικοδομητική συνεργασία του Ομίλου με τον Δήμο. Ορμώμενος από τα τραγικά συμβάντα οπαδικής βίας σε άλλους αθλητικούς χώρους την προηγούμενης εβδομάδας δήλωσε την ικανοποίησή του για το άθλημα του τένις το οποίο κερδίζει πόντους έναντι του ποδοσφαίρου καθώς παρόμοια περιστατικά βίας δεν παρατηρούνται συχνά.

Με τη σειρά του ο αντιπεριφερειάρχης κος. Τζαμτζής αναφέρθηκε στο παρελθόν του αθλήματος το οποίο χαρακτηριζόμενο ως «ελιτίστικο» δεν ήταν αρκετά εδραιωμένο ως λαϊκό άθλημα. Με την πάροδο του χρόνου η συμμετοχή ενισχύθηκε και πλέον, ιδιαίτερα με τα γνωστά ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκαρη, το άθλημα έχει μπει σε κάθε σπίτι.

Με 12 γήπεδα τένις στην Αλμωπία, ο αριθμός των οποίων φαίνεται δυσανάλογα μεγάλος για την περιοχή μας, το τένις είναι περισσότερο προσβάσιμο σε όλους. Μιλώντας για τις διεθνείς συμμετοχές σε τουρνουά σε πρωταθλήματα ο κος. Τσαρκνιάς δήλωσε την επιθυμία αλλά και την προσπάθεια του συλλόγου για ακόμα περισσότερο ενεργή συμμετοχή του Ομίλου. Απαντώντας σε ερώτηση της Εφημερίδας μας σχετική με το κόστος του αθλήματος, επισήμανε πως το κόστος είναι μηδαμινό καθώς τα έξοδα λειτουργικότητας επιβαρύνουν μόνο τον όμιλο και όχι τον αθλητή ο οποίος θα πρέπει να μεριμνήσει μόνο για τα παπούτσια και τη ρακέτα του.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τις δηλώσεις του Simone Bongiovanni, διάσημου ιταλού τενίστα ο οποίος μίλησε για τις άρτιες εγκαταστάσεις του Συλλόγου και την συμμετοχή των έξι νεαρών αθλητών από την Ιταλία στο τουρνουά οι οποίοι είναι και οι καλύτεροι.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης ο Σύλλογος προσέφερε κρασί από τοπικούς παραγωγούς και εδέσματα για όλους όσους παρευρέθηκαν.

Προσφατα αρθρα

Από την Αλμωπία με στόχο τις Βρυξέλες!!! Η Αννέτα Τσελεπή υποψήφια με την Νέα Αριστερά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς: Η υποψηφιότητα της Αννέτας Τσελεπή στις εκλογές για το...

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

 Σε ένα απίστευτό ρεσιτάλ ερμηνείας προέβει ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Τζανής που αυτή την...

Δεύτερη θητεία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γ. Σγορούδη….

Στο τιμόνι της Ν.Ε. ΠΕΛΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο δραστήριος επικεφαλής Ήδη στις Οργανώσεις Μελών του...

Αναβολικά gate με άρωμα Γιαννιτσών… 

Ποδοσφαιριστές, σφαιροβόλοι και bodybuilders μέλη και πελάτες του κυκλώματος  Σε δύο από τους αθλητές που...

Παρομοια αρθρα

Από την Αλμωπία με στόχο τις Βρυξέλες!!! Η Αννέτα Τσελεπή υποψήφια με την Νέα Αριστερά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς: Η υποψηφιότητα της Αννέτας Τσελεπή στις εκλογές για το...

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

 Σε ένα απίστευτό ρεσιτάλ ερμηνείας προέβει ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Τζανής που αυτή την...

Δεύτερη θητεία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γ. Σγορούδη….

Στο τιμόνι της Ν.Ε. ΠΕΛΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο δραστήριος επικεφαλής Ήδη στις Οργανώσεις Μελών του...