+35
°
C
High:+41
Low:+23
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
ΑρχικήΤοπικάΈδεσσαΓαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα» με το Kitchen TV

Γαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα» με το Kitchen TV

Δημοσιευτηκε στις

Γαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα»

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της Πέλλας ως πολιτιστικού και γαστρονομικού προορισμού, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υλοποίησε την δράση «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα», φιλοξενώντας το τηλεοπτικό συνεργείο του Kitchen TV – ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς καναλιού από τη Σερβία που μεταδίδεται σε 8 χώρες των Βαλκανίων, με συνολική απήχηση σε πάνω από 6,7 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η ομάδα του Kitchen TV, μαζί με τον γνωστό σεφ Nicola Vuckovic, ταξίδεψε στην Πέλλα και κατέγραψε μοναδικές εικόνες και γεύσεις. Από τους Καταρράκτες της Έδεσσας μέχρι το Καϊμακτσαλάν, από τις όχθες της Βεγορίτιδας και τις πηγές της Αραβησσού μέχρι τα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ) Μουσείο Πέλλας το αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας, τα θερμοκήπια της ΒΙΟΑΓΡΟΣ και το οινοποιείο ΖΗΝ ΗΔΕΟΣ, η Πέλλα αποκάλυψε όλα της τα μυστικά.

Με τη βοήθεια των έμπειρων σεφ Θοδωρή Κουρατζόγλου και Στάθη Λαζαρίδη, στήθηκαν γευστικά live cooking sessions με παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για τον τόπο.

Οι συνταγές αυτές θα ταξιδέψουν μέσα από τις εκπομπές του Kitchen TV σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο, συστήνοντας στο κοινό μια Πέλλα αυθεντική, γευστική και φιλόξενη.

Οι εντυπώσεις των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετικές – η ιστορία, το φυσικό τοπίο, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, όλα άφησαν το δικό τους αποτύπωμα.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειαρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε: ¨Η Πέλλα η γη του Μέγα Αλέξανδρου, με τους Καταρράκτες της, τα Λουτρά Λουτρακίου (ΠΟΖΑΡ), το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και τον Άγιο Αθανάσιο, την Βεγορίτιδα και την λίμνη Άγρα-Βρυττών , το Μουσείο και τους Αρχαιολογικούς χώρους, δεν είναι μόνο ένας πολύ όμορφος και γαστρονομικός προορισμός. Είναι εμπειρία.¨

Γαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα» με το Kitchen TVΓαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα» με το Kitchen TV

Γαστρονομικός Τουρισμός: «Μαγειρεύουμε στην Πέλλα»

Προσφατα αρθρα

Η ανάγκη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για νέα σκαριά και πως μια παλιά πρόταση, μπορεί να γίνει ευκαιρία για την αναγέννησή του

  Πηγή εικόνας: ιστότοπος, «ALS NAVAL SHIPS DESIGN». Τα σκάφη που βλέπουμε στην εικόνα, ΔΕΝ είναι...

Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα για ανασφάλιστα Ι.Χ., τέλη και ΚΤΕΟ

  Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι διασταυρωτικοί έλεγχοι και στάλθηκαν ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα...

Η Μάχη της Πέλλας κατά της Ευλογιάς των Αιγοπροβάτων: Μέτρα Βιοασφάλειας και Αγωνία των Κτηνοτρόφων

Η Μάχη της Πέλλας κατά της Ευλογιάς των Αιγοπροβάτων Γράφει ο Μίλτος Παπαδημητρίου  Η ευλογιά των...

Ενεργός Πολίτης με Erasmus+: Το ΣΔΕ Γιαννιτσών «Πρεσβευτής» της Ελληνικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ιταλία και την Τουρκία

  Διπλή Ευρωπαϊκή Δράση: Σεμινάριο στο Κάλιαρι για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και Job Shadowing με...

Παρομοια αρθρα

Η ανάγκη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για νέα σκαριά και πως μια παλιά πρόταση, μπορεί να γίνει ευκαιρία για την αναγέννησή του

  Πηγή εικόνας: ιστότοπος, «ALS NAVAL SHIPS DESIGN». Τα σκάφη που βλέπουμε στην εικόνα, ΔΕΝ είναι...

Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα για ανασφάλιστα Ι.Χ., τέλη και ΚΤΕΟ

  Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι διασταυρωτικοί έλεγχοι και στάλθηκαν ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα...

Η Μάχη της Πέλλας κατά της Ευλογιάς των Αιγοπροβάτων: Μέτρα Βιοασφάλειας και Αγωνία των Κτηνοτρόφων

Η Μάχη της Πέλλας κατά της Ευλογιάς των Αιγοπροβάτων Γράφει ο Μίλτος Παπαδημητρίου  Η ευλογιά των...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com